Skip to content

Access Bars

Access Bars

Access Bars© voor volwassenen en kinderen.

Wilt u meer plezier in uw leven terug? Wilt u oordelen (over uzelf en anderen) los kunnen laten? Wilt u meer ‘zijn’, uzelf zijn, aardig voor uzelf zijn? Wilt u open staan om te ontvangen? Daarnaast ook een diepe ontspanning voelen?

Behoefte aan ondersteuning bij diagnose kanker in welk stadium dan ook? Kunnen voelen in plaats van alleen maar te praten?

Een Access Bars behandeling kan u hiermee helpen.

Enkele resultaten van Access Bars behandelingen zijn:

  • Beter slapen en ontspannen
  • Letterlijk meer ruimte voor uzelf ervaren
  • Stappen durven nemen die eerder alleen maar in uw hoofd bestonden
  • Uzelf minder mee laten slepen in het (negatieve) gevoel van een ander
  • Minder piekeren
  • Liever voor uzelf zijn, minder hard oordelen over uzelf

Hoe werkt het?

Access Bars zijn 32 drukpunten op uw hoofd. Tijdens een behandeling worden deze drukpunten zacht aangeraakt. U ligt, lekker ontspannen op uw rug en geheel aangekleed, op mijn massagetafel, terwijl ik een aantal punten op uw hoofd zachtjes aanraak.

De punten corresponderen met verschillende levensthema’s, zoals slaap, gezondheid, geld, relaties, angst, verlangen, stress en nog veel meer. Het ruimt oude energie op.

Een Acces Bars behandeling kan invloed op uw leven hebben als u het toelaat, maar het voelt op zijn minst als een ontspannen massage, lekker uw hoofd leeg maken en gewoon even ‘zijn’.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wilt u het eens ervaren?

Gevoelens en emoties een plek geven

Als u te horen krijgt dat u kanker hebt, kan dat veel emoties teweegbrengen. Die kunnen heel erg heftig zijn, waardoor het soms moeilijk is om er mee om te gaan. Een aantal mensen verwerkt het hebben van kanker op eigen kracht, of met behulp van iemand uit hun directe omgeving. Maar andere lukt het niet om alle gevoelens en emoties een plek te geven. De klachten worden niet minder, hoe zij het ook proberen. Er ontstaan juist meer klachten zoals: piekeren, angst, vermoeidheid, geen eetlust, problemen met slapen, sombere gevoelens enz. Veel mensen lopen lang rond met deze klachten. De drempel om hulp te zoeken is vaak hoog.

Ook voor mensen met kanker en hun directe omgeving kan Access Bars® voor veel innerlijke rust en ontspanning zorgen. Ook kunnen ze beter omgaan met gevoelens en emoties en hoeven ze niet te praten als ze hier nog niet aan toe zijn. Even moment van rust en ontspanning.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Neem contact met ons op