Skip to content

Coaching

Coaching

Menu

Nieuws

Oedeemtherapie tegen het vasthouden van vocht na een oncologisch traject

Gelukkig is een oncologische aandoening steeds vaker een aandoening die behandeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat er niet alleen aandacht uitgaat naar het overwinnen van de ziekte, maar er is ook steeds meer ruimte en aandacht voor de kwaliteit van leven en het weer “de oude worden” nadat u genezen bent verklaard.
Lees meer

Met oncologische fysiotherapie werken aan je energie en conditie na een oncologische behandeling

Met oncologsiche fysiotherapie werken aan je energie en conditie na
Lees meer

Beter herstellen met oncologische fysiotherapie na borstkanker

Beter herstellen met oncologische fysiotherapie na borstkanker Beter herstellen met
Lees meer

Coaching en Oncologie

Wij helpen je om weer grip te krijgen op wat jij belangrijk vindt in je leven!

Een coachtraject kan starten in alle fases van de behandelingen, vanaf de diagnose of misschien pas jaren daarna. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en of hun naasten.

Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden in de periode voor, tijdens of net na de behandelingen. De ziekte kan verschillende levensvragen oproepen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Maar ook over vermoeidheid, angst, onzekerheid of toekomst. Het bespreken van deze vragen met een coach bij kanker kan tot inzichten leiden, dit kan helpen om op een andere manier in het leven te staan en belemmeringen weg te nemen.

Geen wachttijden!

Aan het eerste consult gaat altijd een intake vooraf

Er is geen verwijzing  nodig vanuit een (huis)arts. Na telefonische aanmelding heeft men binnen een week een gratis kennismaking met een coach en deze kan thuis plaats vinden.

Vergoeding

Er zijn zorgverzekeringen die een gedeelte van de coaching vergoeden. De vergoeding kan men vinden in de ziektekostenverzekeringspolis of navragen bij de zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Neem contact met ons op