Skip to content

Trainingscentrum

Trainingscentrum

Fitnessprogramma VitaFit

VitaFit is een vrij toegankelijk fitnessprogramma, dat wordt uitgevoerd onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer van OECW. U traint professioneel in fitnessruimtes met een goed klimaat qua sfeer en temperatuur. Er zijn vaste trainingstijden en de groepen zijn gebonden aan een maximum aantal deelnemers.

VitaFit Training

Een groot percentage van de mensen wil graag actief werken aan een verbetering van hun conditie, gewichtsafname, een actievere levensstijl en toename van kracht. Omdat niet iedereen zich in een fitnesscentrum thuis voelt en velen deskundigheid waarderen groeit de vraag naar fysioFit training enorm.

U kunt bij ons terecht na een oncologische behandeling, en als u fit en gezond ouder wilt worden. Wilt u graag gezond afvallen of aankomen, dan is er een diëtiste beschikbaar om u te helpen. U traint bij ons met een op maat gemaakt programma. Ook als u rug-en nekklachten, artritis of reuma heeft kunt u bij ons terecht.

Elke deelnemer heeft zijn eigen trainingsschema, dat aansluit bij uw persoonlijke doelstellingen. De Trainer evalueert met u of uw schema in orde is en waar u staat. Zo blijft u effectief en gemotiveerd trainen. Uw training wordt altijd afgestemd en besproken met de fysiotherapeut om u zo goed mogelijk te begeleiden.

De apparatuur in onze sportruimte is makkelijk te bedienen, veilig en nauwkeurig in te stellen. Daarnaast wordt er veel getraind met vrije functioneel gerichte oefeningen.  VitaFit is een basis voor een gezonde en actieve leefstijl.

Intake

Wilt u aan de slag, dan doen we eerst een intake om te bepalen of het programma bij u past. Als dat zo is, brengen we direct uw startniveau en doelstellingen in kaart. U kunt bij OECW lange perioden trainen, maar ook tijdelijk trainen is mogelijk.

Hoe is een fit training opgebouwd?

  • Eerste training: hierbinnen vindt een intake plaats. Dit zal bestaan uit een korte vragenlijst en een conditietest en krachttest een aantal metingen om uw algemene gezondheid in kaart te  brengen.
  • Aan de hand van uw intake wordt er een op u specifiek afgestemd oefenprogramma
    opgesteld waarbij er rekening gehouden wordt met uw wensen en eventuele beperkingen.
  • Tijdens elke training kan het programma bijgesteld worden zodat u gegarandeerd bent van een optimale training.
  • Er worden regelmatig nieuwe test uitgevoerd om uw voortgang te meten.

Uw inzet en motivatie in combinatie met onze professionele begeleiding maakt de Fit training effectief!

Tarieven  Fit Training

1x per week

2x per week

Betaling per maand

€ 41,60

€ 54,60

Betaling per kwartaal

€ 117,00

€ 153,40

Intake

€ 59,80

 

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Neem contact met ons op