Skip to content

Over ons

Britt 

Britt Vleeshouwers, Ergotherapeut

Gebruik makend van iemands sterke kanten, sámen met een cliënt weer dagelijkse activiteiten oppakken en zo ook de kwaliteit van leven verbeteren. Dat vind ik het mooiste aan mijn vak als ergotherapeut!

Mijn naam is Britt Vleeshouwers. Ik ben in juni 2014 afgestudeerd als Ergotherapeut aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na mijn afstuderen ben ik bij Tolbrug specialistische revalidatie in Den Bosch gaan werken als ergotherapeut voor het team ‘Houding en Beweging’. Hier heb ik o.a. gewerkt met revalidanten met orthopedische klachten, trauma, chronische pijn en amputaties. Dit alles in een multidisciplinair team. Na bijna 7 mooie jaren bij Tolbrug ben ik sinds 1 oktober 2021 een nieuwe uitdaging aangegaan als ergotherapeut voor het Oncologisch Expertisecentrum te Weert.

Het is wat mij betreft een hele mooie kans om me te kunnen verdiepen in de oncologie.

Ik zie grote meerwaarde in het samenwerken met alle betrokken behandelaren in een omgeving waar de lijntjes kort zijn. En waar kan dat beter als in een centrum met verschillende soorten disciplines onder één dak!

Daarnaast ben ik sinds oktober 2019 als ergotherapeut gaan werken bij Libra revalidatie en audiologie (locatie Weert) voor het ‘Houding en Beweging’ team. Ik zal mijn werkzaamheden voor het oncologisch expertisecentrum combineren met mijn werkzaamheden voor Libra.

Wat mij betreft een mooie combi tussen revalidatie en eerstelijns zorg!

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Groetjes Britt.

Werkdagen: Dinsdag en Vrijdag

Anita

Anita van Lin, Schoonheidsspecialist & pedicure

Mijn naam is Anita van Lin, moeder van 2 puberboys en woonachtig in Boxmeer.

Ik werk al 22 jaar met heel veel liefde en plezier als schoonheidsspecialiste. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd en heb me gespecialiseerd als medisch en oncologisch schoonheidsspecialiste.

Naast het verwennen en in de watten leggen van mijn cliënten is het iedere keer maatwerk. Iedereen is uniek en geen enkele huid is hetzelfde. Het blijft altijd een mooie uitdaging en geeft heel veel voldoening.

Hiernaast bied ik ook de voetzorg aan binnen OECW en ben ik me hier verder in aan het specialiseren.

Door het bezoeken cursussen, beurzen en congressen blijf ik op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken.

De samenwerking met alle collega’s hier binnen OECW maakt het plaatje compleet. Niet meer zoeken naar de beste specialisten, maar alles onder 1 dak en op elkaar afgestemd.

Hopelijk mag ik u snel verwelkomen in mijn stoel voor een heerlijke, ontspannende behandeling.

Werkdagen: Dinsdag en Donderdag

Lieke

Lieke Stultjens-Slot, Eigenaar & Fysiotherapeut Oedeem & Coach

Mijn naam is Lieke Stultjens-Slot. Ik ben eigenaar en oprichter van OECW.

Na mijn opleiding bij Thim van der Laan in 2004 ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeute en docent fysiotherapie. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar Fysiotherapie Paul van der Weerden en heb ik mij verder ontwikkeld als algemeen fysiotherapeute.

In die jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en mij verder gespecialiseerd als oedeemtherapeute in 2009. Hierdoor kwam ik in aanraking met oncologische patiënten. Om deze groep mensen beter te kunnen helpen en begeleiden heb ik de MOOF ( modulaire opleiding oncologie Fysiotherapie) opleiding gedaan bij de Avans plus in 2010.

Door de complexheid van de ziekte en alle verschillende disciplines die nodig zijn om mensen weer te krijgen waar ze willen en kunnen zijn liep ik steeds tegen verschillende obstakels aan zoals miscommunicatie en niet snel kunnen schakelen tussen verschillende zorg disciplines. Hierdoor kwam het idee om alles onder een dak te brengen. Om de mensen beter te kunnen begeleiden en een stuk zorg uit handen te kunnen nemen. Deze periode vraagt van de patiënt en zijn naasten al teveel.

Hierbij heb ik mij gespecialiseerd als coach en cursussen gevolg voor ReAttach, Acces Bars en Mindfulness om ook het stukje mentale zorg te verlichten en het zelfvertrouwen weer te kunnen opbouwen zodat je weer de touwtjes in handen kan nemen over je eigen leven.

Ik vind het erg interessant dat ik door deze groep mensen telkens weer versteld sta wat voor kracht er in de mens zit!

Werkdagen: Maandag tot en met Vrijdag

Nelly

Nelly Kusters-Hermens, Front Office.

Ik ben geboren en woonachtig in Weert.  Ik ben getrouwd, trotse (schoon)moeder van 2 zonen, schoondochters en oma van een lieve kleindochter.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief door lekker te wandelen of te fietsen. Daarnaast lees ik graag een boek. Omdat ik het ook belangrijk vind mezelf in te zetten voor de medemens, ben ik ook als vrijwilliger actief. 

Na mijn opleiding ben ik als administratief medewerkster werkzaam geweest bij verschillende werkgevers. Nu ga ik vol enthousiasme aan de slag bij OECW.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging in een leuk team. 

Werkdagen: Woensdag

Sandra

Sandra de Graef, Front office

Mijn naam is Sandra de Graef-Truijen en ben geboren en getogen in Weert.

Samen met mijn partner Danny,  dochter Lara en onze 2 katten woon ik nog steeds in Weert.  Natuurgebied IJzerenman ligt bij ons om de hoek en daar ben ik regelmatig te vinden met mijn gezin. Ik sport graag en ben graag buiten. In mijn vrije tijd volg ik crossfit lessen en spring ik op de mountainbike. Jarenlang heb ik bij de Rabobank gewerkt en de combinatie van het bieden van financiele ondersteuning en klanten een glimlach bezorgen, paste bij mij. Maar in deze functie kan ik veel meer betrokken zijn en haal ik voldoening uit het iets betekenen voor de 

ander. Als je naar ons belt dan krijg je mij aan de lijn. Ik kijk uit naar onze ontmoeting en weet u me te vinden bij binnenkomst.

Tot ziens!

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Monique

Monique Koopman, oncologisch diëtist

Specialistisch voedingsadvies bij complexe ziektebeelden, daar haal ik mijn voldoening uit. Heerlijk als cliënten sneller herstellen, minder bijwerkingen ervaren, met minder medicijnen toe kunnen en zich beter voelen.

Vanaf 2010 heb ik Diëtistenpraktijk Dieet en kook opgericht. De locaties zijn uitgebreid van Beesel, naar Swalmen, Montfort, Roermond en nu ook bij OECW in Weert.
Uit de beoordelingen van cliënten bleek dat mijn persoonlijke benadering, creativiteit, enthousiasme en deskundigheid zeer werden gewaardeerd.

Ik sta ingeschreven als diëtist en leefstijlcoach in het Kwaliteitsregister Paramedici en heb vele scholingen gevolgd en lezingen gegeven op gebied van kanker en andere ziekten.

Thuis ben ik in Beesel samen met mijn man. Wij hebben een volwassen zoon en dochter. In mijn vrije tijd ben ik actief golfer.

Super om bij OECW samen te werken met allemaal oncologisch gespecialiseerde zorgverleners!

Werkdagen: maandagmiddag

Voor meer en uitgebreidere informatie zie: www.dieetenkook.com

Thijs en Angela

Thijs en Angela, Pruik- en haarwerken

Samen vormen zij de krachten achter hun Salon A- clinic.

Thijs is een bevlogen haar specialist en blijft zoeken naar nieuwste technieken en oplossingen voor haarwerken op maat en confectie pruiken.

Angela is een topstyliste en make up artist met een dosis werkervaring. Angela heeft een scherp en creatief oog en een passie voor knippen, kleuren en styling.

Samen stellen zij hoge eisen aan hun salon en werken met kwaliteitsproducten en zijn gefocust op de nieuwste knip- kleur en stylingtechnieken.

Kwaliteit en klanten gerichtheid hebben altijd hun prioriteit. Eerlijk en correct advies, een perfecte coup met de juiste kleurnuances, aangevuld met expertise in wenkbrauw en make- up resulteert in een mooi totaalbeeld.

We kunnen de ziekte niet genezen maar mensen wel weer mooi laten voelen en hun weer wat zelfvertrouwen terug geven.

Werkdagen: dinsdag en woensdag

Voor meer en uitgebreidere informatie zie: www.a-clinic.nl

Marie-José

Marie-José van Opstal, Steunkousen, Lingerie, Prothese & Compressietherapie

Hoi ik ben Marie-José van Opstal en ben 63 jaar.

Lang geleden heb ik de opleiding voor A verpleegkundige in Tilburg gedaan en heb een tijd, als verpleegkundige, op de poli chirurgie gewerkt in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg waar ik de nodige ervaring opgedaan heb op het gebied van de vaatchirurgie en m.n. de MMC.

Nu ben ik alweer 13 jaar werkzaam voor eMJe BV. Ik ben daar begonnen als TEK consulente, dat is het aanmeten van therapeutisch elastische compressie kousen zowel voor benen als armen. Na de opleiding voor TEK-consulente ben ik aansluitend de opleiding gaan doen voor MMC adviseuse (het aanmeten en informatie geven van een goede borstprothese met een goede prothese BH na een gehele/gedeeltelijke borstamputatie. Ook ben ik bekwaam in het aanmeten van overige drukmaterialen in samenwerking met de oedeemtherapeute.

Ik vind het leuk om van het team van het oncologisch centrum in Weert deel uit te gaan maken en zal met al mijn kennis en enthousiasme u graag verder helpen.

Werkdagen: maandagmiddag.

Voor meer en uitgebreidere informatie zie: www.emje.nl