Skip to content

Over ons

Over ons

Lieke Stultjens-Slot

Eigenaar - Fysiotherapeut - Coach
oecw_lieke

Mijn naam is Lieke Stultjens-Slot. Ik ben eigenaar en oprichter van OECW.

Na mijn opleiding bij Thim van der Laan in 2004 ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeute en docent fysiotherapie. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar Fysiotherapie Paul van der Weerden en heb ik mij verder ontwikkeld als algemeen fysiotherapeute.

In die jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en mij verder gespecialiseerd als oedeemtherapeute in 2009. Hierdoor kwam ik in aanraking met oncologische patiënten. Om deze groep mensen beter te kunnen helpen en begeleiden heb ik de MOOF ( modulaire opleiding oncologie Fysiotherapie) opleiding gedaan bij de Avans plus in 2010.

Door de complexheid van de ziekte en alle verschillende disciplines die nodig zijn om mensen weer te krijgen waar ze willen en kunnen zijn liep ik steeds tegen verschillende obstakels aan zoals miscommunicatie en niet snel kunnen schakelen tussen verschillende zorg disciplines. Hierdoor kwam het idee om alles onder een dak te brengen. Om de mensen beter te kunnen begeleiden en een stuk zorg uit handen te kunnen nemen. Deze periode vraagt van de patiënt en zijn naasten al teveel.

Hierbij heb ik mij gespecialiseerd als coach en cursussen gevolg voor ReAttach, Acces Bars en Mindfulness om ook het stukje mentale zorg te verlichten en het zelfvertrouwen weer te kunnen opbouwen zodat je weer de touwtjes in handen kan nemen over je eigen leven.

Ik vind het erg interessant dat ik door deze groep mensen telkens weer versteld sta wat voor kracht er in de mens zit!

Werkdagen:
maandag t/m vrijdag

Beau van den borne

Schoonheidsspecialist & Pedicure
oecw_beau

Mijn naam is Beau van den Borne. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Stramproy.

Sinds kort ben ik werkzaam bij Oecw als schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op Texel. Hier heb ik geleerd om mensen helemaal tot rust te laten komen.

Mijn doel is dan ook om mensen helemaal ontspannen en tevreden naar huis te laten gaan!

Door te werken bij Oecw verdiep ik me ook graag meer in de oncologie.

Ik kijk er naar uit om met het team van Oecw samen te gaan werken naar mooie resultaten.

Ik help je graag verder!

Groetjes,

Beau

Werkdagen:
vrijdag

nelly kusters-hermens

Front office
oecw_nelly

Mijn naam is Nelly Kusters-Hermens. Ik ben geboren en woonachtig in Weert.

Ik ben getrouwd, trotse (schoon)moeder van 2 zonen, schoondochters en oma van 3 lieve kleindochters.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief door lekker te wandelen of te fietsen. Daarnaast lees ik graag een boek. Omdat ik het ook belangrijk vind mezelf in te zetten voor de medemens, ben ik ook als vrijwilliger actief. 

Na mijn opleiding ben ik als administratief medewerkster werkzaam geweest bij verschillende werkgevers. Nu ga ik vol enthousiasme aan de slag bij OECW.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging in een heel leuk team.

Tot ziens!

Werkdagen:
Maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Sam roelofs

Oncologisch diëtist
sam_oecw

Mijn naam is Sam Roelofs. Ik ben 22 jaar oud en woon in een klein dorpje in Noord-Brabant.

Nadat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol heb afgerond heb ik Diëtistenpraktijk Samen opgericht. Naast mijn werk voor mijn praktijk ben ik ook werkzaam als klinisch diëtist in het ziekenhuis.

Tijdens de opleiding en mijn stageperiode kwam ik erachter dat ik voeding bij kanker erg interessant vond. Daarnaast haal ik er voldoening uit om samen met cliënten te kijken naar manieren waarop voeding een positieve bijdrage kan leveren in de huidige situatie.

De komende tijd zal ik scholingen en cursussen gaan volgen om mijn kennis over voeding bij kanker te verhogen.

Vanaf 1 januari 2024 ben ik werkzaam als diëtist binnen het Oncologisch Expertise Centrum Weert en ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Voor meer en uitgebreidere informatie zie:

www.dietistenpraktijksamen.nl 

Werkdagen:
maandagmiddag.

Marie-José van Opstal

Lingerie, Prothese & Compressietherapie
oecw_marie-jose

Hoi ik ben Marie-José van Opstal en ben 63 jaar.

Lang geleden heb ik de opleiding voor A verpleegkundige in Tilburg gedaan en heb een tijd, als verpleegkundige, op de poli chirurgie gewerkt in het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg waar ik de nodige ervaring opgedaan heb op het gebied van de vaatchirurgie en m.n. de MMC.

Nu ben ik alweer 13 jaar werkzaam voor eMJe BV. Ik ben daar begonnen als TEK consulente, dat is het aanmeten van therapeutisch elastische compressie kousen zowel voor benen als armen. Na de opleiding voor TEK-consulente ben ik aansluitend de opleiding gaan doen voor MMC adviseuse (het aanmeten en informatie geven van een goede borstprothese met een goede prothese BH na een gehele/gedeeltelijke borstamputatie. Ook ben ik bekwaam in het aanmeten van overige drukmaterialen in samenwerking met de oedeemtherapeute.

Ik vind het leuk om van het team van het oncologisch centrum in Weert deel uit te gaan maken en zal met al mijn kennis en enthousiasme u graag verder helpen.

Voor meer en uitgebreidere informatie zie:

www.emje.nl

Werkdagen:
maandagochtend.

Kayleigh van Amelsfort

Podotherapeut

Mijn naam is Kayleigh van Amelsfort.

Ik ben 25 jaar en ik woon net over de grens in België.
Ik ben al enkele jaren werkzaam als podotherapeut en heb recent de studie Gezondheidswetenschappen afgerond. Naast mijn baan als podotherapeut bij Podotherapie InKa ben ik ook bestuurslid voor de NVvP (beroepsvereniging voor podotherapeuten).  Dit geeft een ideale combinatie tussen mensen behandelen en bouwen aan de toekomst van de voetzorg.

Ik ben dol op nieuwe uitdagingen en ga graag de samenwerking met OECW aan om nog meer mensen lekker te laten lopen!

Voor meer en uitgebreidere informatie zie:

www.podotherapie-inka.nl

Werkdagen:
dinsdagmiddag.
of op afspraak

sonja baetsen

Haptotherapeut
oecw_sonja

Mijn naam is Sonja Baetsen.

Ik heb van 2002-2021 een eigen praktijk gehad voor Fysiotherapie en Haptotherapie.

Vanwege pensionering van mijn collega uit de maatschap hebben we ons bedrijf verkocht. Ik wil weer meer tijd investeren in de begeleiding van mensen en minder bezig zijn met alle regeltjes en wetten die bij een eigen bedrijf komen kijken.

Daarom werk ik vanaf 01-01-2023 als zzp er bij de Basis voor optimale zorg en bij OECW.

Ik heb de laatste jaren veel bijscholingen gevolgd in Haptotherapie, Mindfulness en Coaching waar ook Haptotherapie en oncologie bij hoort. Daarom vind ik het fijn om bij het team van OCEW te komen werken om samen te zoeken naar de beste zorg voor de cliënten.

Voor meer en uitgebreidere informatie zie ook:

www.baetsen-haptotherapie.nl

Werkdagen:
dinsdag en vrijdag.

Karen willems

Seksuoloog
oecw_karen

Mijn naam is Karen Willems.

Ik ben huisarts-seksuoloog NVVS* i.o. Seks is plezier, lust, genot, intimiteit, verbinding maken, spelen, mediteren en nog veel meer. Seksualiteit is voor iedereen anders en kan op vele manieren beleefd worden.

Als seksuoloog kan ik met u kijken of er een oplossing is voor uw seksuele probleem. Dit kan in de vorm van praten en oefeningen, medicatie of het gebruik van andere hulpmiddelen. Ook help ik u om een nieuwe vorm van seksuele beleving te ontdekken. We zoeken samen met uw eventuele partner naar een manier om jullie seksleven weer zo fijn mogelijk te maken en om jullie intimiteit te herstellen.

Ik werk met elementen uit de klassieke sekstherapie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, tantra, geneeskunde en (relatie)coaching. Inclusiviteit en een niet-veroordelende aanpak staan bij mij centraal.

Indien nodig overleg ik met uw andere behandelaren over de beste aanpak van jouw klachten.

Omdat ik het belangrijk vind dat we een goede samenwerking aan kunnen gaan, op basis van wederzijds vertrouwen, bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan.

Voor meer en uitgebreidere informatie zie:

www.seksense.nl

Werkdagen:
op aanvraag.